"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

" Hvis vi kan acceptere, at der er en iboende balance i naturen, i os, i livet og hvis vi kan slippe lidt af kontrollen og lidt af tålmodigheden efter af ting skal udvikle sig i vores tempo og på vores måde og hvis vi kan støtte os til sjælen og ikke til sindet .......så bliver der mere plads til andre kræfter, og vi skal faktisk anstrenge os mindre !"


Bio dynamisk kranio sakral terapi tager udgangspunkt i den traditionelle "Mekaniske" kranio sakral terapi - og tilsætter en overbygning. En mere lyttende dybde - hvor det "at være" som behandler er vigtigere end "at gøre".


Når jeg arbejder med biodynamisk KST, anvender jeg stadig de grundlæggende elementer, som at lytte til den kraniosakrale rytme og arbejder for at åbne, stabilisere og afbalancere.


Men forskellen er at jeg ikke har nogen karakter af konkret genoprettende indgreb/teknikker/manipulationer.


Jeg er mere stille, støttende, lyttende,rummende i tillid til at kroppen kan selv når blot jeg som behandler agerer som anker, og med en bevidst berøring og nærvær, er med til at mobilisere kroppen og få den til at slippe spændinger og dybe traumer og komme tilbage til helheden. 


Jeg samarbejder med det begreb som kaldes Breath of life - det udtrykker universets kreativitet og den intelligens som gennemstrømmer og organiserer alting.


Så min berøring sanser den iboende sundhedstilstand i kroppen,din dynamiske stilhed - så behandlingen hjælper dig til at få reetableret kontakten til helheden i dig , til det oprindelige blueprint.
Kroppen er langt den klogeste og har ligesom en indre behandlingsplan. 


Den kan komme på banen når hverken du eller jeg står i vejen men rummer alt som er og giver slip og tager imod nærværet så den kan udfolde sig til sit optimale og genskabe kontakten til helheden og det vi så kan mærke som værende i balance både i vores indre med os selv og udadtil.

​Udtalelser

​"Jeg bliver fyldt op med energi efter en behandling hos Anja"

Alice, Plejehjemsleder

"I Anja´s hænder føler jeg mig mødt,rummet og tryg. Hun er nærværende og eget kompetent."

Anita, Makeupartist


"Anja holder mig på benene så jeg kan klare en stresset hverdag "

Ulla, Ærø

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation