"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

Bioenergiser D-tox Spabehandling

- Udrenser & Afgifter​

​​

Afgiftningen starter en process, der genskaber kroppens bioenergi. Den balancerer effektivt ligevægten mellem positive og negative ioner i cellerne, hvilket kickstarter udskillelsen af toksiner fra kroppen. Den gen-skabte balance hydrerer (giver vand til) cellerne, hvilket optimerer deres evne til at optage næring og udskille uønskede affaldsstoffer.

Resultatet bliver et fornyet energiniveau både fysisk og psykisk, med en generel følelse af velvære. Dette fører til af kroppens naturlige mekanisme arbejder effektivt og dermed fjerner uønskede affaldsstoffer / giftstoffer.

BioEnergiser benyttes på sygehuse og er udviklet samt patenteret af den verdensberømte læge og forsker Dr. Roberto Ciaff fra England. 

Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr og der er dokumenteret videnskabelige forskningsresultater ved flere forskellige slags lidelser.

  • Dårlig blodcirkulation
  • Kronisk træthed
  • Hudproblemer
  • Eksem
  • Hævelser
  • Ødemer
  • Allergi
  • Psoriasis

​Behandlingsforløbet foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar varmt vand tilsat special salt. En sonde i karet, sender en strøm af positive og negative ioner ud samt et bioenergisk felt som strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler. Derved rebalancerer og harmoniseres kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere det til at starte en afgiftning og udrenselses process. Behandlingen varer ca 45 min.

Pr. behandling 200,-

5 behandlinger 800,-

Kombineret med anden behandling 100,-

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål omkring Bioenergiser D-tox Spabehandling.

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation