"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

Hot Stone Massage

​Stenmassagen er blid og meget afslappende. De dejlig varme sten er sorte lavasten fra sydamerika. De bliver placeret på din krop og bruge til at massere blidt med lange dybe strøg. Det er en ganske speciel og kraftfuld oplevelse og mærke de varme sten arbejde rundt på kroppen. Dette er naturens måde og give kroppen både dyb afslapning men også afbalancere ubalancer i krop og sind. De virker dybt i sjælen da de bl. a placeres på energipunkter/chakra og giver en afbalancering på et dybt plan og er dermed helende og udrensende. Varmen trænger desuden dybt i musklerne og afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer. Brug af hot stone er oprindelig bl a fra indianerne og brugt terapeutisk.

Massagen kan stærkt anbefales hvis du ønsker en total oplevelse både for krop og sind ved naturens hjælp - efter ønske kan det kombineres med kranio sakral terapi. Og hvis du har helt specielle problemzoner - smerte, ømhed laver jeg behandlingen derefter. Vi tilbyder også healingsmassage.

Opnå følelse af ny energi. Få reduceret stress. Varmen fra lavastenene smelter infiltrationer væk. Affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt. Cirkulationen bliver forbedret og har gavnlig virkning på lymfesystemet og musklerne får en øget blodtilførsel. Varmen virker smertelindrende på led og muskler. Kan desuden hjælpe ved angst, søvnløshed , depression da det beroliger nervesystemet.

​Udtalelser

"Anja er en kompetent, indfølende terapeut som virkelig gør en forskel"

- Kirsten, Ærø

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation