"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

​Min vej - Min sandhed - Mit valg

Bogen “ Min vej Min sandhed Mit valg” er en autentisk livsberetning om indoktrineret tro og overbevisning til at vove sig ud i friheden og stå på egne ben​.

​Jeg beretter åben og ærlig om min vej fra en opdragelse indenfor Jehovas Vidner til et liv hvor jeg træffer mine egne valg, og dermed opdagede jeg hvor meget fantastisk livet har at byde på. Min vej fra at leve i en spændetrøje til at leve helt og fuldtsom den jeg i virkeligheden er, har været lang og fyldt med lærerige trædesten og knubs på livets vej.

Er du klemt inde i en ramme eller situation, der føles som en spændetrøje ?

Bogen er fyldt med illustrationer, mine egne malerier/colage, og med tegninger af dygtige kunstner Naja Abelsen. Bogen er fyldt med lys og kærlighed trods livsberetningen som indeholder selvmord, alkoholisme, psykisk vold og strenge religiøse rammer og opdragelse.

Bogen appelerer til at du som læser erkender din egen vej i livet, står ved din indre sandhed og træffer valg i livet der kan gavne dig.​

Bogen er på 250 sider, hver side er unik sat op og gennemillustreret. Bogen er derved meget visuel og er som at gå på opdagelse i flere lag af fortællingen. Du kan opnå healing og få løftet din energi ved denne helt igennem autentiske livsrejse.

Bogens pris 269,- ved afhentning i klinik på Ærø eller i Odense Bogens pris incl fragt/ forsendelse 310,-

Jeg har medvirket i en podcast om mit liv og om bogen du kan se den her :​​

​Læsere udtaler:

“En bog alle kan lære noget af”

Rikke

“Selvom jeg undervejs lige skulle sunde mig, fordi fortællingen både er barsk og indlevende fortalt - så bærer bogen på lyset og kærligheden hele vejen igennem. Meget smukt illustreret” 

Elenna

“Jeg blev simpelthen så grebet af Anja`s personlige fortælling, at jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig, da jeg først var startet

- Lene​

“Din bog har sat så meget i gang. Sikke en kamp du har haft, men flot gået. Stærk sjæl, der er kommet ud af det. Og så godt det lykkedes.” 

- Ulla de Frey

En flot, meget rørende og spændende bog at læse. Sikke en fantastisk spejling jeg var igennem undervejs. Vores livsforløb har en del fællesnævnere på den store bane. Men dit stædige og insisterende tilvalg af kærlighed er noget jeg kan lære af. Jeg kunne ikke slippe bogen og droppede alle planer for dagen og aftenen og slugte hele molevitten!"

Naja - maj 2021

Udtalelse om Min vej, min sandhed, mit valg

Anja har, med sin nye bog, skrevet en usædvanlig hudløs og ærlig beskrivelse af en kamp for at blive sig selv og vedkende sig selv. Først får vi historien om Anjas liv, familie og opvækst i og med Jehovas Vidner, så en erkendelse af at Jehovas Vidner ikke har nok at give hende. Hun beskriver flot uden usaglige angreb, men holder bolden på egen boldbane, hvilket ikke må have været helt let.

Anja respekterer hele tiden andre og andres valg. Det er godt gået, og hun fremstår selv som en god målestok for ordentlighed. Dejligt.

Anden del af bogen handler om at finde veje til det gode liv gennem en erkendelse af hvem hun selv er. Her er rigtigt meget, hvor læseren selv kan arbejde med egne svagheder og styrker, spændende og udfordrende.

Bogen er gennemsyret af kærlighed; kærlighed til familie, venner, kærester og Anja selv.

Der er mere mellem himmel og jord end vi forstår, men Anja satser på det, som vi alle har at give af, hvis vi tør, og det gør hun; KÆRLIGHED.

Hanne Nielsen, maj 2021

​“Kæreste Anja!

Nu har jeg læst din bog - jeg bøjer mig i støvet for den kæmpeenergi og kreativitet du udfolder - den er dybt inspirerende og bevægende - du er en kompromisløs kærligt søgende sjæl. Utroligt hvad du har nået og opnået - ja det mest kompakte konfliktstof harpotentialet til at forvandles til et højt vibrationsniveau - når der er dedikation, intention og motivation skaffer man sig værktøjerne og de egenskaber der skal til.

Kærlig hilsen Jørgen Fjord”

​“Anjas fortælling indeholder nogle helt almentmenneskelige temaer, dilemmaer og transformationer som vi alle kan spejle os i. Samtidig er hendes visdom i forhold til hvert tema ganske forunderlig mild, kærlig og stærk. Det vækker håb og tillid i læserentil at selv de mørkeste dale vi går igennem i livet har lys og gavmildhed i sig.”

Marieke Bülow

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation