"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

Unik fjernhealing hos professionel healer

Søger du fjernhealing? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg tilbyder nemlig fjernhealing i højeste kvalitet. Jeg befinder mig i Ærø, men hjælper til i hele landet.

Når jeg udfører en fjernhealing, behandling eller online test, er det en sammensætning af al min viden, uddannelser, sansning, intuition og registrering af dit energisystem og ubalancer eller spændinger som får dit energisystem, din krop fysisk og psykisk til at tage imod en healende forandrende energi som aktiverer din egen krops evne til at hele og afbalancere sig. Som healer behandler jeg med hjertet. Det betyder at mine behandlinger er trygge og lige efter dine ønsker og behov.

Behandlinger efter dine behov

Der kan komme direkte beskeder til dig , råd , forslag. Hver fjernhealing er unik og tilpasset dit behov her og nu. Ofte vil du i starten tydelig mærke at din krop arbejder , regulerer og afbalancerer og forløser hvorefter der kommer en dyb ro og en følelse af velvære og positiv skift.

Bestil fjernhealing i dag

Når du bestiller en fjernhealing , så aftaler vi et tidspunkt hvor du har tid og ro til at modtage. Vi indleder med en kort snak over tlf om din aktuelle situatitionen, behov, ønske. Dernæst indstiller du dig på tage imod healingen / behandlingen og til slut ringer jeg dig op igen hvor vi drøfter oplevelsen og jeg giver dig de beskeder der kom undervejs.

  • Fjernhealing / behandling / test. 35 min 250 kr 60 min 400 kr
  • Kun Fjern test 100 kr
  • Blanding af Bachs blomster remedier 80 kr ( plus test og evt porto ved forsendelse )

Du er altid velkommen til at ringe ​til mig på 40 73 80 45 eller skrive a-clean@mail.dk.

​Udtalelser

​"Fantastisk erfaring med dig i flere aar🙏 Du byder altid hjertevarm velkommen, med velsignet intuition og kompetence kommer du ind til alle kroppens dele, som har brug for heling. Og rummer med dine ord og stilhed visdom til at vi alle kan gaar frem med forlösed krop og sind...hvad for en dejligt gave✨⭐🌟💖 "

- Dorit

"Anja er en varm og nærværende, som behandler fra og med hjertet. Anja får de bedste anbefalinger fra mig."

- Karina, lægesekretær og coach

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation