"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

Slip af med smerter i ryg og nakke med Kranio Sakral Terapi​

​Lider du af svimmelhed, migræne, piskesmæld, ondt i ryggen eller nakken, eller har du virus på balancenerven, så er Kranio Sakral Terapi en blid og effektiv behandling, der får kroppen i balance, og som kan løsne muskelspændinger og afbalancere hormonsystemet.

Jeg er Kranio Sakral Terapeut og tilbyder Kranio Sakral Terapi i Odense og Ærø.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Menneskets hjerne bliver holdt på plads af Kranio Sakral-systemet, der dels består af knogler i kraniet, væske og membraner, der alle har til formål at beskytte hjernen mod slag på kraniet.

Kranio Sakral Terapi er med til at frigøre eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, afspænde membranerne, der holder hjernen på plads og samtidig forbedre hjernevæskens og blodets cirkulation.

Derudover forbedres:

  • ​Hormonbalancen
  • ​Centralnervesystemets funktion
  • ​Kæbespændinger og bidfunktion
  • ​Søvnbesvær
  • ​Koncentration og indlæring
  • ​Fysisk og psykisk stressniveau.

Kranio Sakral massage

Behandlingen foregår som en form for let Kranio Sakral massage med små bevægelser, der næsten ikke kan mærkes. Ved hjælp af lette berøringer på kraniet kan klienten opleve en dyb form for afspænding, der føles som en behagelig søvntilstand og fuldstændig afslappelse.

Lider du af ondt i ryggen eller nakken?

Har du brystsmerter, spændte og hårde muskler, eller ondt i ryggen på grund af ømme nakke- og skuldermuskler, kan disse være blandt de mange symptomer på stress, hvor Kranio Sakral Terapi kan være en effektiv behandling.

Døjer du med kroniske eller uløselige smerter, herunder bl.a. ondt i ryggen, eller spændinger i muskler og led, kan disse skyldes bindevævet inde i hovedet og bindevævet omkring rygmarvsnerverne. Bindevævet i kroppen bliver typisk spændt på grund af en ulykke, et fald, et slag i hovedet eller psykiske traumer og feber i forbindelse med en infektion.

Med Kranio Sakral Terapi løsnes spændingerne i bindevævsmembranerne i hovedet og omkring rygmarvsnerverne således, at der opnås en vedvarende afspænding af musklerne, og du kan slippe af med bl.a. ondt i ryggen og nakken og andre smerter.

Bestil en tid til Kranio Sakral Terapi

Ønsker du at bestille tid til en Kranio Sakral Terapi-behandling, så er du velkommen til at ringe til mig på telefon 40 73 80 45. Har du spørgsmål, har du også mulighed for at kontakte mig på e-mail a-clean@mail.dk. Du finder mig i Odense og på Ærø.​

Du kan se mine priser her.

​Udtalelser

​​"At være i hænderne på Anja er en fantastisk oplevelse😊

En rolig og afslappende stemning danner rammen for en behandling i professionelle hænder🙌
Jeg nyder især kraniosekralterapi, hvor kroppen bliver afslappet og sindet lettet 👌😊
Vil man gøre noget godt for dig selv, så tag en tur i Oase for velvære 🙏😍"

- Anette

"Anja gør en forskel for mig med sine behandlinger som giver min krop ro og balance i en stresset, krævende hverdag. Jeg anbefaler hende til ryttere og beriddere i ind- og udland."

- Sys, konkurrencerytter og beridder

"Anja er rummelig,omsorgsfuld og skaber stor tryghed i sine behandlinger- hun er knalddygtig."

- Jane Frans, tft-terapeut og sundhedsmentor

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation