"Føl dig tryg i mine hænder"

Telefon: 40 73 80 45

​Udtalelser

Anja var med til at sætte fuld gang i mit behandlingsforløb med lymfedrange og i det hele taget at åbne mine øjne for der stadig var håb for at jeg kunne få en bedre livs kvalitet. Det skal blot siges at Anja har en stor del af æren for jeg har det så godt som jeg har det i dag. ❤️👍 Bo - Leder

Fantastisk erfaring med dig i flere aar🙏 Du byder altid hjertevarm velkommen, med velsignet intuition og kompetence kommer du ind til alle kroppens dele, som har brug for heling. Og rummer med dine ord og stilhed visdom til at vi alle kan gaar frem med forlösed krop og sind...hvad for en dejligt gave✨⭐🌟💖 - Dorit

At være i hænderne på Anja er en fantastisk oplevelse😊
En rolig og afslappende stemning danner rammen for en behandling i professionelle hænder🙌
Jeg nyder især kraniosekralterapi, hvor kroppen bliver afslappet og sindet lettet 👌😊
Vil man gøre noget godt for dig selv, så tag en tur i Oase for velvære 🙏😍 - Anette

BabyBehandling med biodynamisk kranio sakral terapi Jeg har i forbindelse med en svær hjernerystelse fået flere kranie sakral behandlinger hos Anja , hvilket hjalp mig tilbage til hverdagen igen. Jeg har ved hvert besøg fået meget mere ro og glæde indeni, og jeg oplever Anja som et utroligt varmt og nærværende menneske.

Det var derfor oplagt at besøge Anja, da min lille pige på 3 uger fik ondt i maven, og samtidig var jeg lidt urolig for om lillepigen måske havde fået tryk og skævheder fra fødslen.

Selve behandlingen af lillepigen var så blid og varm, og det hele foregik på hendes præmisser med tid til trøst og amning, når det var nødvendigt. Der var bl.a en skævhed i højre skuldre og efter besøget så " knirker" den ikke længere, og hun kæmper ikke så meget med maven længere.

Jeg vil dog næsten sige, at det bedste ved besøget var den snak, og den ro som jeg fik indeni i forhold til min rolle som mor, og hvordan jeg skal stole på mig selv og ikke alle de mange velmenende råd som jeg får fra alle sider.

Jeg følte mig lidt som en dårlig mor inden jeg kom, fordi lillepigen har grædt så meget, men jeg gik virkelig styrket derfra med følelsen af jeg er en god mor. jeg hviler mere i mig selv, og jeg skal nyde denne tid, selvom søvn er " en by i Rusland " og det til tider er en smule hårdt at være nybagt mor :)

Besøget var virkelig en gave for både lillepigen og jeg, og jeg vil anbefale Anja til enhver tid!

Venligst Sanne

Igen føler jeg mig glad og godt tilpas. Du skal vide du har været en stor hjælp og jeg er så glad for den vejledning og fantastiske behandling du har givet mig. Du har været fantastisk og er en ener. Uden dig var jeg ikke nået så langt.

Lene.​

​Jeg er kommet hos Anja igennem de sidste 3 år og har fået kraniosakral terapi. Det bliver jeg nok aldrig træt af. Det er en utrolig dejlig oplevelse at få. Jeg vil beskrive det som om jeg kommer i en slags meditativ tilstand, hvor jeg er fuldstændigt afslappet og får fyldt ny energi på "batterierne". Det er lidt som at svæve.

Anja er en utrolig behagelig person, som man kan have fuld tillid til, og hun er rigtig god til at møde en, der hvor man er. Mens jeg har gået hos hende har hun hjulpet med migræne, spændinger og ikke mindst stress. Det er en behandlingsform som jeg altid vil vende tilbage til. Både efter behov, men også som forbyggende behandling.

Tine.

​Jeg har i flere år fået behandling med Kranio-Sakral terapi hos Anja, da jeg på grund af stress har problemer med hovedpine og spændinger. En behandling hver 3. måned gør at man helt kan undgå disse problemer.

Det er en skøn form for behandling, i en dejlig atmosfære med levende lys og blid afstressende musik.

Jeg vælger at forkæle mig selv ved at vælge en kombineret behandling, som omfatter både kranio-sakral terapi og ansigtsbehandling. Efter sådan en behandling, føler man sig virkelig som et nyt menneske.

Anja er en meget kompetent behandler, og et dejligt varmt menneske, som jeg bestemt kan anbefale.

Kærlig hilsen

Birte

​Jeg har 2x piskesmæld, knæskade, maveproblemer, tilbagevendende betændelsestilstande og deraf en del smerter og spændinger, som kst/tensegrity er med til reducere, og Anja hjælper mig i min process i bedring både med behandling, råd om naturmedicin og selvudvikling.

Anja er et dejligt, varmt og kærligt menneske og har en meget fin og god følelse og fornemmelse for andre mennesker. Anja lever sig altid 100 % ind i hendes fag og giver altid alt det gode hun har og kan give af for andre mennesker.

Anja har en fantastisk evne til indlevelse for andre mennesker og for sit fag, som man sjældent finder på samme måde hos andre. Anja er som skabt til at blive behandler for andre mennesker og kunne ikke finde sig et bedre erhverv end at være kranio-sakral terapeut.

Hun udstråler altid glæde, varme og medfølelse og tager individuelt hånd om alle hendes patienter på en fantastisk måde.

Jeg kan kun varmt anbefale hende et besøg.

- Diana, 33 år

​Anja er en sød og forstående behandler der tilpasser sig ens behov. Er det endag hvor man har brug for at snakke stille og roligt er hun der og hvis det er modsat - at man bare har brug for behandlingen og at slappe af i ro - giver hun en plads til det!

Hun er god til at vejlede en og hjælpe en til at vide hvad man har brug for i behandlingen. Behandlingen er super, god og tilfredsstillende.

Efterhånden siger kroppen selv til når det er på tide: "Jeg har brug for Anja!"

- Natacha, 17 år, studerende 

Jeg har en kronisk tilstand kaldet sudden-deafness efter lille blodprop, hvilket giver tinnitus og hævet tung fornemmelse i hovedet. Kranio-sakral terapi giver total afslapning og ny energi. Behandlingen giver en behagelig befriende følelse og giver mig mere overskud. Den fulde effekt er svær at beskrive den skal opleves!

Kærligst Henriette​

​Jeg havde min første gode oplevelse med Anja, ved et eftermiddags-/aften Wellness-arrangement hos en kær kollega.

Anja formår at få alle til at føle sig godt tilpas, at skabe en god stemning, og forstår at formidle Raz-Spa’s fortrinligheder, så alle kan være med.

Jeg sværger selv til en kendt dansk hudplejeserie, og anvender både scrub, tonic og diverse cremer regelmæssigt. Men efter at have prøvet Raz-Spa’s produkter, har jeg indset, at den produktserie jeg ellers har anvendt, ikke har formået, at rense min hud lige så dybt og effektivt, som bl.a. Raz-Spa’s Mint-scrub gør det. Anja’s rosenolie er nu blevet min foretrukne fugtgivende olie, og erstatter, sammen med caviar serum fra Naturfarm til hhv. misfarvninger og øjne, den dagcreme jeg hidtil har anvendt i ansigt, på hals og bryst.

Efter den første kombination af 15 min. ansigtsmassage og 15 min. kranio sekral terapi var jeg ikke et sekund i tvivl. Anja er nu MIN foretrukne alternative behandler! Anja hjalp mig med at ”gennemscanne” min egen krop, og tog mig på en næsten meditativ rejse. Jeg fornemmede at spændinger og negativ energi blev trukket af mig, som en snærende rullekravetrøje.

Jeg oplever Anja som yderst kompetent, både som behandler og som medmenneske! Hun er en spændende og tillidsvækkende kvinde, som udviser stor integritet.

Desværre bor vi i hver sin ende af landet. Men jeg har fået lovning på, at når Anja er i Vendsyssel, modtager jeg en sms, og får da mulighed for at booke en behandling.

– Og jeg kan slet ikke vente, til at hun er i Nordjylland næste gang . -Tina

Rigtig godt arrangement,hyggelig og afslappet stemning.Anja er en sød og hjælpsom behandler.Kan varmt anbefales. - Nancy

​'Smerter i nakken'

Jeg har i gennem længere tid døjet med nakke/rygsmerter efter motionscykling på racercykel, forårsaget af en udtalt slidgigt, som kun forværres ved den uheldige siddestilling på en racercykel. Som følge heraf har jeg jævnligt søgt traditionel hjælp i form af fysioterapi og kiropraktik, og en operation har også været på tale.

Efter at være kommet i kontakt med Anja, foreslog hun mig at prøve en Kranio Sakral Terapi, for at forsøge at fjerne de muskelspændinger som jo reelt er dem der generer og gør mig ondt.

Allerede efter den første behandling var der mærkbare positive ændringer, og efter et par gange var jeg helt sikker på at behandlingen gjorde godt, og gav mig ro i nakkeregionen mellem mine cykelture. Vel vidende at jeg nok burde finde mig en anden sport, giver KST behandlingerne alligevel så stor virkning, at jeg indtil videre har besluttet mig for at fortsætte cyklingen og så regelmæssig besøge Anja for en lindrende behandling.

Om behandlingen og Anja vil jeg gerne knytte følgende positive kommentarer: Allerede når du ankommer til Oasen og bliver modtaget af Anja, mærker du at du er hos et menneske der interesserer sig for dig, og vil gøre alt for at tage hånd om dit problem. Atmosfæren i klinikken er hyggelig og rar, der rent og pynteligt, der dufter godt, og med stille beroligende musik valgt efter situationen. Jeg forestiller mig billedligt at det må være som at komme til en Oase efter en lang ørkenvandring.

Anja er en særdeles kompetent behandler der interesserer sig for sit fag, sætter sig ind i lige netop din situation og hele tiden dygtiggør sig ved studier og kurser. At hun også har en dejlig varm og positiv udstråling, er kun med til at gøre at jeg altid ser frem til mit næste besøg hos hende. Du føler dig virkelig i trygge, sikre og professionelle hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale at f. eks. motionister og cykelryttere der måtte lide at samme skavank som jeg, tager kontakt til Anja for at i det mindste at prøve om en KST behandling ikke kunne være det der gjorde at nydelsen ved sporten ville blive hævet til et højere niveau.

Motionisten

Husk at følg mig på Facebook

Vind et gavekort - Tryk blot på "Synes godt om"

​Firmainformation

A-Clean

& Oase for velvære v/ Anja Kamedula Wraa​

CVR: 14885137

Adresseinformation

Rugårdsvej 332, 5210 Odense NV

Indgang i gården

Find vej med Google Map

Kontaktinformation